Forside Penge og privatøkonomi 5 tips til billig forsikring

5 tips til billig forsikring

Vidste du at man typisk kan spare 2.700 kr om året på sine forsikringer?

Og det er ikke særlig svært..

Du skal blot indhente 3 tilbud på forsikring og / eller forhandle prisen med dit nuværende forsikringsselskab.

Læs vores simple 5 tips til hvordan du kan spare penge på dine forsikringer. Vil du vide mere om forsikringer? Så se Informeo.dk

Hvad er billig forsikring?

Inden man begiver sig ud i forsikringsmarkedet efter en billigere forsikring er det vigtigt at man forstår sine behov. En billig forsikring kan nemlig vise sig at være meget dyr, hvis den ikke dækker det, man troede i tilfælde af en ulykke.

Det er derfor vigtig at du bruge tid på at kortlægge dine behov inden du evt accepterer et tilbud på en billigere forsikring.

Det er vigtigt at du er opmærksom på at en indboforsikring typisk kun dækker designermøbler og smykker op til en vis værdi. Det du kan spare på en billigere forsikring kan du hurigt tabe igen, hvis din nye og billigere indboforsikring ikke dækker alle dine designermøbler.

1. Samle alle dine forsikring

Alle forsikringsselskaberne giver samlerabat, som typisk ligger på en 10-15% af din årlige præmie. Det kan hurtigt løbe op i mange penge, da en gennemsnitslig dansk familie let kan betale 10.000 – 15.000 kr om året for deres forsikringer

2. Vælg en forsikring med høj selvrisiko

Forsikringer skal være et sikkerhedsnet under dig, hvis du kommer ud for en større ulykke såsom et indbrud, brand eller personskade. I de tilfælde betyder størrelsen på selvrisikoen ikke det store. Dine forsikringer bliver derimod meget hurtig dyr, hvis du bruger den til mindre skader i hverdagen såsom skader på mobiltelefoner eller andre forbrugsgoder.

3. Indhent tre tilbud på forsikring

Det er et kendt faktum at man typisk kan spare op mod 3.000 kr hvis man indhenter 3 tilbud på sine forsikringer.

Du kan indhente tre tilbud på forsikring på mange forskellige hjemmesider.

4. Forhandle med dit nuværende forsikringsselskab

Prisen på forsikringer er ikke faste og du kan typisk forhandle dig frem til en billigere præmie på dine forsikringer. Især hvis du har indhentet tre tilbud på forsikring så du ved hvad du kan blive forsikret for hos andre selskaber.

5. Tjek prisen på dine forsikringer jævnligt

Hver gang du køber en ny bil, et nyt hus eller dyre cykler er det en god ide at tjekke prisen på alle dine forsikringer.