Forside Sport Book en behandler

Book en behandler

Nu varer det ikke lang tid før det bliver lettere at finde en god behandler.

Til september lancerer Bookanaut book en behandler. Man vil kunne søge på type af behandler og se hvordan andre kunder har vurderet dem.

Læs mere om Bookanaut, og hvordan du let kan booke en behandler til din ømme ryg eller nakke.

Bookanaut

Bookanaut er en dansk hjemmeside indenfor sport og sundhed, og hvor du kan læse om hvordan du træner bedst og hvordan du hurtigt kan komme dig, hvis uheldet er ude.

Indenfor træningsområdet kan du læse om hvordan du lægger et godt træningsprogram eller om nye træningsformer såsom okklusionstræning.

Okklusionstræning er træning med manchetter/elastikbånd påført under træningen. Ved at lave okklusionstræning vil du opnå en meget effektiv muskelvækst ved at træne med markant mindre belastning end ved traditionel styrketræning.

Og ja, hvis uheldet er ude kan du også læse om skader såsom tennisalbue, skinnebensbetændelse eller løberknæ.

Det er også muligt at finde sportstilbud på Bookanaut såsom fitnesscentre i københavn, klatring eller crossfit.

Book en behandler

Til september lancerer Bookanaut book en behandler, hvilket er en ny funktionalitet, som gør det muligt at søge efter en behandler i nærheden af dig, at se andre brugers anmeldelser, se ledige tider og booke en tid. På mange måder vil der minde om hotels.com bare for behandlere

Behandlere er alle faggrupper som arbejder med bevægelsesapparatet såsom:

  • Massører
  • Fysioterapueter
  • Kiropraktorer
  • Fodterapueter
  • Akupunktører
  • Zoneterapeuter
  • Fodplejere

Til at starte med vil der være omkring 30 behandlere at vælge imellem.

Fordelene ved at booke igennem Bookanaut for dig som slutkunde er at du får en godt overblik over behandlerne i dit nærområde samtidigt med at du kan se hvad andre brugere synes om behandleren. På den måde kan du finde den bedste behandler som passer til dig og din pengepung.

Fordelene for behandlerne ved at samarbejde med Bookanaut er at Bookanaut hjælper dem med markedsføringen og behandlerne kan fokusere på at give deres kunder den bedst mulige behandling.

Den præcise dato for lanceringen er ikke fastlagt endnu.

Vil du gerne vide mere? Så er du mere end velkommen til at kontakte Bookanaut på [email protected].