Forside Nyhed Få styr på sikkerheden i 2020

Få styr på sikkerheden i 2020

Sikkerhed er mange ting, men fælles for dem alle er, at det altid er en god idé at investere tid og penge i at øge denne. Men hvordan forbedrer du sikkerheden i både hjemmet og på arbejdspladsen i 2020? I denne artikel kommer vi med en række bud på, hvordan du kan få godt styr på sikkerheden i det nye år.

Vi kommer omkring emner, der både omhandler dig og din private bolig og dit arbejdsliv. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en omgang STCW træning, så du kan være med på sikkerheden til søs. Læs med og bliv inspireret til et sikkert 2020.

Sikkerhed i hjemmet

Når det kommer til din bolig, er der flere ting du kan gøre for at sikrer dig bedst muligt i 2020. Først og fremmest bør du altid have en indboforsikring, der dækker dig i tilfælde af tyveri eller brand. Her kan det være en fordel at tilvælge en brandforsikring, der dækker store summer, hvis du er eksempelvis husejer.

Du kan også vælge at få installeret et alarmsystem i boligen. På den måde kan du altid føle dig sikker, når du er ude af huset. Og så er brandalarmer altid ideelle at få installeret. Faktisk tilbyder mange forsikringsselskaber en gratis brandalarm, og hvorfor ikke udnytte tilbuddet?

Sikkerhed på arbejdspladsen

På arbejdspladsen er det også vigtigt med en sikkerhed, der er i top. Arbejder du på havet, kan STCW træning være en god investering for dig og virksomheden. På den måde er du i topform, hvis uheldet skulle være ude.

Er du virksomhedsejer, kan der være noget godt i at sørge for at skifte dørkoder og andre vigtige koder i virksomheden. Det nye år giver anledning til forandring, og du kan passende benytte muligheden til at øge sikkerheden. Et tiltag, der kan fremme din virksomhed på den lange bane, er at tilbyde dine medarbejdere et årligt lægetjek, massage på arbejdspladsen eller at sørge for ugentlige aktiviteter med henblik på at få rørt kroppen. På den måde holder du og dine medarbejdere jer i form.

Din egen sikkerhed

Én ting er din bolig, men noget andet er din egen sikkerhed. Og når vi taler om din sikkerhed, kan det handle om mange ting. En måde, hvorpå du passer godt på dig selv, er ved at investere i en cykelhjelm, hvis du ikke allerede har en. Dette er det første skridt på vejen til at være mere sikker i trafikken, hvor du som cyklist er ekstra udsat.

Forsikringer gælder også for dig, og hvis du ikke allerede har en ulykkesforsikring, er det på tide at tegne en. Denne forsikring er din sikkerhed, hvis der skulle ske dig noget, der eksempelvis kræver genoptræning eller erstatning. Skal du ud og rejse, skal du også tegne en rejseforsikring. På den måde kan du altid få behandling på hospitalet i det land, hvor du opholder dig. Du vil samtidig få dækket hjemtransport, hvis dette bliver nødvendigt.

Sikkerhed er investeringer for livet

Det gælder ikke kun om at sikre din bolig eller din virksomhed, men i ligeså høj grad dig selv. For når det kommer til sikkerhed, er det med til at skabe tryghed i hverdagen. Oplever du indbrud i din bolig, vil det også have betydning for dig fremadrettet, og det samme gælder for et cykelstyrt.

Når du skal finde forskellige forsikringer, kan det godt betale sig at forhøre sig flere forskellige steder. På den måde er du sikret den bedste pris. Det kan også give pote at samle alle forsikringer ét og samme sted, så du kan få den bedste pris på en samlet pakke. Så kan du føle dig sikker i 2020 og nyde det nye år.