Forside Ferie Mangler du underholdning til ferien? Så læs med her

Mangler du underholdning til ferien? Så læs med her

Mangler du underholdning til ferien

Årets første ferie er for mange danskere ofte lig med planlægning. Om det er vinterferien, påskeferien eller sommerferien, der skal planlægges, så er du garanteret allerede i gang.

Hvis I overvejer kør-selv-ferie enten med eller uden de små børn, kan ét spørgsmål hurtigt rejse sig. Hvordan underholder man sig selv og hinanden på en lang strækning uden at blive irriterede på hinanden? Det har vi svaret på her, så læs med og bliv inspireret til, hvordan du kan underholde dig selv på køreturen, og når du ligger på badestolen iført badetøj klokken 11 om formiddagen under solens varmende stråler.

Hent nye apps, du ikke i forvejen kender

Inden du og din familie bevæger jer ud på den 17 timers lange køretur, vil I gøre jer selv en tjeneste, hvis I har forberedt jer. Det kan I gøre ved at undersøge markedet for nye apps, I ikke i forvejen har kendskab til. Der findes eksempelvis en lang række casino sider, som vil kunne sørge for flere timers underholdning. Hvis I ved, I kommer til at køre strækninger, hvor forbindelsen kan være udfordret, kan I overveje at hente andre apps, som I kan spille offline.

I kan også hente apps, hvor hele familien kan deltage. Det kan blandt andet være en quiz med spørgsmål, som I alle skal svare på. Der findes quizzer i forskellige sværhedsgrader, hvorfor du altid har mulighed for at finde en quiz til din familie. Eller til din partner hvis du ønsker at udfordre ham eller hende.

Ofte findes der også brætspil, som er lavet som apps. Hvis du og dine børn sidder sammen på bagsædet af bilen, kan dette være en god underholdningskilde. Her har alle mulighed for at se skærmen og eventuelt selv trykke på de ønskede spillefunktioner. Dette er også en oplagt underholdning ved poolen.

Tag de bøger med, du endnu ikke har fået læst

Du har garanteret en bog, der stadig ligger på natbordet. Den bog, som du hver aften drømmer om at få læst i, men hver aften indser at du er for træt til. Netop denne bog kan du tage med på ferien. Den er ideel at tage hul på, hvis I skal køre langt. Medmindre du er en, som bliver køresyg. Gem den i stedet, til I er faldet på plads, og tag den frem i ro og mag.

Hvis du er en type, som hurtigt bliver køresyg, men gerne vil udnytte køretiden, kan du overveje, om lydbøger kunne være noget for dig. Der findes forskellige udbydere, som tilbyder en lang række forskellige bøger. Mange steder vil du opleve et lige så stort udvalg som ved boghandleren.

Med en lydbog skal du blot have et par høretelefoner med dig. Og så er du klar. Hvis du ved, at du ikke har mulighed for internetforbindelse på din feriedestination, kan du hos de fleste udbydere hente potentielle bøger på forhånd. Så kan du lytte til dem i offline tilstand. Nu vil du kunne læne hovedet tilbage i bilen og lytte. Eller ligge ved poolen mens du stadig har øjne på børnene i poolen.