Forside Sport Skab dig selv et uforglemmeligt 2019

Skab dig selv et uforglemmeligt 2019

Er du klar til, at 2019 bare skal være det allerbedste år? 2018 har måske været ganske uforglemmeligt for dig, men du vil gerne have, at det næste bliver endnu bedre? I denne artikel kan du få lov at drømme lidt om, hvordan du finder fantastiske ting at gøre i 2019.

Måske vil du gerne ud og opleve, hvordan det er at se live fodbold i dag, og det er ved at være for længe siden, at du har givet dig selv sådan en oplevelse. Det er noget, som kunne blive dit mål for netop 2019, ligesom der selvfølgelig også er mange andre gode alternativer. Lad os kigge lidt på nogle af dem.

Gør noget crazy

Det skal ikke lyde, som om du nødvendigvis skal hoppe ud fra en helikopter med en faldskærm, men det kunne da bestemt være en af de ting, du kunne overveje at prøve. Gør noget, du ikke har gjort før, og føl dig lidt som ny igen, når det er overstået. Det kunne være, at du pludselig tager en helt spontan tur til Spanien eller England for at se fodbold. Det kunne også være, du planlægger noget ret vildt, som du ellers ikke har gjort før – eksempelvis en rejse til fjerne lande og kulturer.

Eller også vil du gerne gøre noget vildt med din egen krop for at teste dig selv. Det kunne være at løbe en halv eller helmarathon, afhængigt af hvilket niveau du befinder dig på nu. Sæt mål for dig selv, som rent faktisk også er mulige at leve op til, men pres også gerne citronen en smule, hvis du godt vil udfordre dig selv. Det handler i bund og grund bare om at finde en balance, hvor du både finder det motiverende, behageligt og udfordrende på samme tid.

Og til de mange singler derude kunne noget crazy være at sætte et mål om 25 dates eller mere på et år. Et godt sted at starte er på Dating-sites.dk, hvor du kan finde et godt overblik over alle de mange dating sites. Husk at kærligheden er derude. Man skal dog typisk møde rigtig mange før man finder den rette.

Gør andre mennesker glade

Måske skal 2019 være et år, hvor du gør andre mennesker glade hver dag, uge eller måned. Du kan sætte dig et mål om, at du skal gøre noget godt for andre mindst én gang dagligt, hvor selv de mindste ting kan være værd at tage med.

Eller også vil du gerne gøre noget lidt større hver uge for nogle, du ikke kender i forvejen. Det kunne være nogle, som har det svært, og som kan have brug for lidt hjælp til at få en god oplevelse. Det er helt okay, at du får det godt med dig selv på den måde, for så længe det også gør andre glade, er det jo bare en god situation for alle.

Lyt til din krop og få et bedre år

Forsøg altid at lytte til din krop og find ud af, hvad den har brug for. Hvis du har smerter nogle steder, skal du selvfølgelig ikke bare lade stå til – det bliver det bare værre af. Sørg for at gøre noget ved det, som generer dig, og så vil du nok også føle dig som en mere fri og glad person. Gør noget godt for din krop, hvilket også vil være at gøre noget godt for dig selv.